Νέα φίλτρα νερού

mws-filtra-nerou

PROFINE ® LILAC :βελτιώνει τις ιδιότητες του νερού, ενισχύοντας τη γεύση του καφέ και άλλων ποτών. Παρέχει ζωτική προστασία για την τεχνολογία του μηχανήματος, εμποδίζοντας τη συσσώρευση αλάτων. Διαθέτει αποκλειστικό by pass ενσωματωμένο στην κεφαλή.

Είναι καλύτερο να αντικαταστήσετε την κασέτα εντός 365 ημερών από την εγκατάστασή της. Πριν αφαιρέσετε την κασέτα, κλείστε την εισροή νερού προς τα πάνω και εξαλείψτε την πίεση στο κύκλωμα ανοίγοντας τη βρύση. Για να ενεργοποιήσετε σωστά τη κασέτα, ανοίξτε τη βαλβίδα εισόδου και τροφοδοτήστε το νερό για τουλάχιστον πέντε λεπτά πριν την πιείτε.


Το BIG PROFINE ® OCRA αποτελεί μέρος μιας ευρείας γκάμας προϊόντων Profine® που έχουν δοκιμαστεί και σχεδιαστεί για να καλύπτει όλες τις ανάγκες σε υπηρεσίες εστίασης, catering και αυτόματης διανομής. Είναι ιδανικό για χρήση με αυτόματους διανομείς ποτών και μηχανές καφέ.

Εξοπλισμένο με ενσωματωμένη ρυθμιζόμενη παράκαμψη. Η κασέτα πρέπει να τροφοδοτείται μόνο με κρύο νερό και να τοποθετείται σε κάθετη θέση. Χρησιμοποιείτε μόνο θηλυκές συνδέσεις 3/8 ".


Το UNO είναι το όνειρο του φυσικού νερού που προέρχεται από τη γη, διαθέσιμο στο σπίτι σας. Καθαρό, γλυκό νερό, χωρίς εγκατάσταση. Απλά κλείστε τη βαλβίδα κρύου νερού, ξεβιδώστε τον αγωγό και συνδέστε τον με το UNO. Γρήγορο και εύκολο, το UNO σας δίνει ακόμα νερό, απλά. Με το UNO μπορείτε να πιείτε το νερό του σπιτιού σας, ασφαλές, φρέσκο και ευθεία από τη βρύση σας.

Η κατανάλωση μόνο νερού από τη βρύση δημιουργεί εξοικονόμηση 1.314 μπουκαλιών το χρόνο και κατά μέσο όρο 400.00 € ανά οικογένεια! Βακτηριοστατική δράση, ακόμη και μετά από παρατεταμένες περιόδους διακοπών.

Το μικρό μέγεθος και ο κομψός σχεδιασμός του UNO κρύβουν την ισχυρή του απόδοση. Μέσα στο κομψό σώμα, το μπλοκ άνθρακα εμποτισμένο με άργυλο εγγυάται διήθηση 0,5 μικρομέτρων για έως και 7,000 λίτρα καθαρού, φρέσκου, εκλεπτυσμένου νερού. Το UNO είναι ένα αντιβακτηριακό σύστημα, ενισχυμένο με την εγγυημένη βακτηριοστατική δράση των εμποτισμένων ιόντων αργύρου. Υπό αυστηρούς ελέγχους για την προσομοίωση οικογενειακού νοικοκυριού, δεν διαπιστώθηκε καμία ρύπανση ή βακτηριακή μόλυνση, ακόμη και μετά από παρατεταμένες περιόδους διακοπών.

espa
back_to_top
error:
Πατήστε για να ακούσετε το επιλεγμένο κείμενο!