Αποσκληρυντές / Αφαλατωτές

Το σκληρό νερό είναι οποιαδήποτε παροχή νερού που περιέχει περίσσεια ορυκτών ή μετάλλων, όπως ασβέστιο και μαγνήσιο. Παρόλο που το σκληρό νερό είναι γενικά ασφαλές στη χρήση, μπορεί να προκαλέσει μια ποικιλία προβλημάτων που σχετίζονται με τον καθαρισμό και τη ζωή και την αποδοτικότητα των συσκευών. Στην MWS , διαθέτουμε συστήματα αποσκλήρυνσης με αποτέλεσμα εγγύησης αφαιρώντας ασβέστιο, μαγνήσιο και ιζήματα από το νερό. Μόλις εξαλειφθούν αυτά τα σκληρά στοιχεία που παράγουν νερό, η οικογένειά σας θα απολαύσει τα οφέλη του μαλακού νερού:

  • Μειωμένη συσσώρευση φιλμ σε μπανιέρες, νεροχύτες, βρύσες και πλακίδια.
  • Εξάλειψη των κηλίδων σε γυάλινα σκεύη, πιάτα και σκεύη από σκληρό νερό.
  • Ασπρόμαυρο και φωτεινότερο πλυντήριο, ενώ χρησιμοποιεί μέχρι και 50% λιγότερο απορρυπαντικό.
  • Μειωμένη συσσώρευση σκυροδέματος σε σωλήνες και έως και 29% μείωση της κατανάλωσης ενέργειας του θερμοσίφωνα σας λόγω της μειωμένης συσσώρευσης της κλίμακας.
  • Διατηρήστε τη ζωή του νερού σας χρησιμοποιώντας συσκευές όπως πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων και καφετιέρες.
  • Μειωμένη ποσότητα καθαριστικών ουσιών και περίσσεια νερού που κατεβαίνει κάτω από την αποχέτευση και πίσω στο υπόγειο νερό της κοινότητας και / ή στο σύστημα ύδρευσης.

Βεβαιωθείτε ότι συγκρίνετε τους αποσκληρυντές νερού που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά με βάση το νερό του σπιτιού σας και τη χρήση τού. Ένας εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της MWS μπορεί να διαγνώσει το νερό σας και να συστήσει την καλύτερη επιλογή για το σπίτι σας παρεχοντας συμβουλές για τα οφέλη ενός συστήματος.

Εξοπλισμός
Βαλβίδα ΤΜ68

Βαλβίδα ΤΜ69

Βαλβίδα ΤΜ69 Led

Βαλβίδα Fleck 5600

Βαλβίδα Clack'

Βαλβίδα 255-750

Compact Softener

Φλοτέρ Άλμης

Δοχεία Ρητίνης

Ρητίνες

Αλάτι

Ταμπλέτες Αλατιού

Διαχυτές 1,05

Έτοιμα συστήματα

 
 
 

espa
back_to_top
error:
Πατήστε για να ακούσετε το επιλεγμένο κείμενο!