Σάουνα

Η πανάρχαια αυτή μέθοδος έχει πολλά να μας προσφέρει. Μερικά από τα οφέλη της είναι τα εξής:

1. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στη σάουνα, το αίμα κυκλοφορεί πιο γρήγορα, ελευθερώνει το διοξείδιο του άνθρακα και τα αιμοσφαίρια εμπλουτίζονται με καινούργιο οξυγόνο, έχοντας ως αποτέλεσμα να διεγείρουν την δραστηριότητα του καρδιακού μυ.

2. Η σάουνα είναι γνωστή για την ευεργετική της ιδιότητα να μας χαρίζει γενική χαλάρωση, ευεξία στης αρτηρίες και ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

3. Είναι μια μέθοδος χαλάρωσης, εξ’ ολοκλήρου φυσική και ιδιαιτέρως ευχάριστη, που επιτρέπει στον χρήστη να ξανάκερδίσει την φυσική του αρμονία. Είναι ένας τρόπος χαλάρωσης από την ένταση του σύγχρονου τρόπου ζωής, καθώς ο στεγνός αέρας, η πλούσια εφίδρωση, η έντονη ζέστη και ένα χλιαρό προς κρύο ντους μετά την χρήση της, είναι στοιχεία που θα σου δημιουργήσουν ένα ευχάριστο συναίσθημα φυσικής και ψυχικής χαλάρωσης.

4. Είναι γνωστό ότι η σάουνα θρέφει το δέρμα, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθά τις πληγές και τραύματα να επουλώνονται πιο γρήγορα, βοηθάει τον οργανισμό να κάψει περισσότερες θερμίδες, καταπραΰνει τους κουρασμένους μυς και μπορεί να βοηθήσει με την ακμή.

Οι σάουνες έχουν χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια και εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς σήμερα. Μια σάουνα είναι συνήθως ένα δωμάτιο θερμαίνεται μεταξύ 70 ° έως 100 ° Κελσίου ή 158 ° έως 212 ° Fahrenheit. Ανεξάρτητα από το πώς θερμαίνεται η σάουνα ή το επίπεδο υγρασίας, οι επιδράσεις στο σώμα είναι παρόμοιες: Βελτίωση του πόνου, μείωση των επιπέδων στρες, βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας, άσθμα….

Εξοπλισμός
Gultas V1 Matmenys

Gultas V2 Matmenys

Gultas V4 Matmenys

Καρέκλα-Κρεβάτι

Sauna Red Seat

Sauna Spa Relax Seat

Sauna Spa Couche

Sauna Deluxe Seat

Βοηθητικό Stand

Θερμαντήρας Σάουνας

Θερμαντήρας Σάουνας

Πόρτα Σάουνας

Φωτάκι Σάουνας

Καθαριστικό


espa
back_to_top
error:
Πατήστε για να ακούσετε το επιλεγμένο κείμενο!